6 januari 2008

Moving On

En... we gaan weer door.

Nu de "Monique" af is, effe een pauze genomen, en begonnen aan de Springshawl Surprice KAL. Het eerste proefje meteen uitgehaald, met naald 2 was toch te klein. Dus overgestapt op 3 mm. Je kan je nog aanmelden TOT dinsdag, dan sluit de groep. Er volgen totaal 12 aanwijzingen.


Moving on...
As the "Monique" is finished, took a little break and went right on with the SpringShawl Surprice KAL. First swatch was frogged, it was to small to do all the stitches. Switched to 3 mm needles and then it went much better. (picture above).
You can still join, TILL tuesday. There will be 12 clues total.

Ondertussen was ik stiekum aan het breien aan een kantrandje. Met 1,5 mm naalden een patroon van Yarnover.net met een ontwerp van Otto Beyer. Je breit het van boven naar beneden en aan de onderkant komt dan nog een randje van gehaakte lussen. Uiteindelijk wil ik het als rand gebruiken voor een jurkje voor Bridget, maar dat is nog niet zeker. In the mean time I've been knitting on an edging by Otto Beyer, found on Yarnover.net on 1,5 mm needles. It's almost done, just adding on a crochet-ed edging with loops. I thought of using it for a little girls dress-edging but that's something up for debat.


Ps: Ik ga ook nog beginnen aan de Victorian Lace Today KAL, aan de Large Rectangle met Spidernet patroon. Ik gebruik dan drops Alpaca nr 7139
Ps> I'm also casting on for the Victorian Lace Today KAL. I will start on the Large Rectangle with Spidernet Pattern. I'll use the Drops/Garnstudio Alpace 7139 (Green/Gray).

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo, je bent helemaal in de lace. Doe ik egenlijk nooit, lijkt me erg arbeidsintensief!!

Tijm zei

MOOI
MOOI
MOOI Wat geweldig allemaal!

Anoniem zei

Thank you, thank you, thank you! Ik wilde beginnen met een randje om mijn lapjes kast op te leuken. Zo ik weet wat me te doen staat....

Meid, je bent mijn inspiratiebron!

Anoniem zei

Wat mooi zeg! Zo'n kanten rand voor een jurkje klinkt erg leuk.

Unknown zei

GLURP!
Ik begrijp dat je een intensieve nieuwe baan hebt, dat je tuinen ontwerpt en dat er ook nog ergens een Bridget verblijft. En dan huisleverancier voor Storm, Angelique, en zo verders, en je zet vervolgens nog eens een stuk of vijf nieuwe lace shawls op de pennen??????? Hoe doe je dat? Zoals mijn zoon zou zeggen: RESPECT! (en overigens ook een heel goed en inspirerend nieuwjaar!)

Mariella zei

Heee, ziet er mooi uit! Ik heb gisteren de eerste 8 rijen gebreid, ik ga het niet redden voor morgen helaas. Maar ik vind het nu al een mooi patroon. Gave andere projecten maak je ook.

Leremme zei

Zooo volgens mij hoef jij je de komende tijd niet echt te vervelen..
Ziet er wel allemaal gaaf uit zeg!

Irma zei

Succes met je job: leuk om het nuttige met het aangename te verenigen. En wat kun je toch mooi lacebreien