9 april 2009

Quick Knit

Ik ben nu druk bezig met het opzetten van een aanpak hoe en wat ik wil gaan doen met mijn website/werk. Beetje laat misschien, maar ik ben heel wat van plan.
Mijn eerste doel is dat ik een stand krijg op de trouwbeurs hier in het dorp. Ik ben druk bezig met allerlei patronen en sjaals te breien als voorbeeld. De beurs is in november, dus ik heb nog effe.
Ondertussen heb ik me aangemeld bij diverse websites, en de meest belangrijke is die op deze, onder het kopje van Online Winkelen.
Als ik die stand heb moet ik natuurlijk wel laten zien wat ik kan. En na flink informatie te hebben ingewonnen is het slim om veel kleine dingen te maken die mensen metéen kunnen kopen en de sjaals als voorbeeld te laten.
Op Ravelry was iemand met enorme goede tips daarover.
(effe een plaatje om het luchtig te houden...)

Ik ga dus de komende tijd kleine kanten tasjes breien, ringkussentjes, handschoentjes (?) en nog meer sjaals.
De foto?
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Dat is de Purity sjaal uit Rowan 43. Een práchtig ontwerp en ' a quick knit'. Na 3 dagen ben ik al op 65%! Alleen de onderste rand nog. Deze sjaal is mede mogelijk gemaakt door Marijke: dank je wel! Patroon: Purity (Rowan 43)
Design: Sharon Miller
Yarn: White Kid-Silk Drops
Needles: 4,5 mm en 5,5 mm
Start: 4 april.
Opm: Op de foto is de sjaal verschrikkelijk wit. Maar in het echt is dat niet zo.

I'm quite busy building a kind of business plan for my website. It will have a lot to do with weddingstuff. There will be a wedding-fair in my little town and I want in on that. I'll have to knit a lot of little things for people to buy immediately, and shawls to show.
The pictures?
That's Purity, isn't she beautiful? The pictures are quite 'white' but in real life, the white ain't that white.

13 opmerkingen:

yarnlot zei

't Is net een wolkje uit kant...

Pim zei

Ooh, ik wil het aanraken :-)!

lheurebleue zei

je pakt de zaken voortvarend & slim aan! gefeliciteerd met deze zetten. ik wens je alvast veel succes!

Ammerins zei

Wat een goed idee zeg! Ennuh, zijn er ook startpagina's voor trouwen en zo? Lijkt me ook een goede plek!

Herma zei

Wat ben je goed bezig zeg!!!
En je kantwerk is zooooooooooo mooi. Goed idee om vooral je eerst toe te leggen op kleinere dingen.

hannah zei

Je pakt het serieus aan, lijkt me een goede aanpak. Ik ben het met Ammerins eens: ook op zoek gaan naar de mogelijkheden via trouwsites e.d.

Linda zei

Ik maar om de haverklap je website tippen bij Flavorites, maar ze willen er nog niet aan... stelletje miepen.

Schoonzus loopt je website wel te pluggen op het werk (overheid), daar gaan er nogal wat trouwen en zijzelf maakt kettingen. Leuke combi met fijn breiwerk ook (haak rafel rafel).

Je bent echt een kantkunstenaar! Wat jij met dat dunne garen kan... daar zou je een Nobelprijs voor de wetenschap voor moeten krijgen man!

MoniqueB. zei

@ Linda, Ik heb me inmiddels aangemeld bij die site. Nog niet als webshop. Eerst maar een cruizen of ik er tussen pas.
En als ik een opdracht krijg, kan ik me misschien wel aanmelden als shop...
Thanks.

Mariella zei

Oh, mooi! Ziet er ongelofelijk zacht en mooi uit. Verstandig om met kleine dingen te beginnen (persoonlijk vind ik kleine dingen vee leuker omdat ze sneller af zijn :-)...). Succes komende tijd met al je mooie bezigheden!

Angelique den Brok zei

Goed plan zeg! Misschien kun je ook wat van je grotere gekleurde sjaals meenemen naar de beurs, lang niet iedereen trouwt in het wit en zo heb je toch weer een voorbeeld (die natuurlijk op bestelling ook in het wit kan).

Marijke zei

Verrukkelijk geworden, hoor, die Purity. En wat ontzettend leuk om te lezen waar je allemaal mee bezig bent. Heel, heel veel succes.

Lida zei

Mooie sjaal en wat kleinere werkstukken maken is mooi. Niet iedereen wil iets groots, zo kun je ook meer laten zien.

astrid zei

Een hoop werk : een eigen winkel! Ik ben ook elke dag er mee bezig. Maar als de winkel door anderen gewaardeerd wordt, is dat toch de beloning. Je maakt echt prachtige dingen, dus dat moet een succes worden.