20 maart 2009

Gemist.

Terwijl zij, en zij, en zij ook, en zij wil nog gaan, de MAXX onveilig hebben gemaakt en zijn thuisgekomen met mooie dingen heb ik alleen buiten in de grabbelbak gekeken en ben met lege handen doorgelopen.
Ik heb bij de Duif kraaltjes gehaald, maar ze hadden nog maar 2 doosjes in mijn kleur! Wat een verrassing. Bah. Het patroon, Shipwreck, vraagt om vijfduizend kraaltjes. Dat gaat me te ver, ik heb er nu ~ 500. Ze moeten nog nieuwe bestellen, dus de sjaal komt voorlopig niet af. Bah.
Ik brei wel verder, en dan stap ik af en toe maar over op de Myrtle Leaf.... (in zwarte Tencel).Mentioned girls obove have raided the local MAXX and got home with lovely sockyarn and Rowan Fabrics, I had a look and continued walking emptyhanded. Two stores up the road had some beads I wanted to buy for Shipwreck. Of course my favored colour had only 2 tins left. They have to order in some newones, but that will take weeks! That shawl isn't finished soon! D*mn. I will continue knitting and also on my new Myrtle Leaf in black Tencel

10 opmerkingen:

Tijm zei

Wanneer ga je je foto's afdrukken als kunst??!!
Vind die onderste zo mooi dat hij best aan de muur kan, net als je foto's van het kantwerk.

Mariella zei

Ik ben het helemaal met Tijm eens, mooie foto hoor! En die kraaltjes... vervelend. Je zou de kraaltjes van Gutermann eens meten kijken, die verkopen ze in redelijke hoeveelheden... succes!

Anoniem zei

Helemaal met Tijm eens, wat een prachtige foto!

Ik moet iets opbiechten: ook ik ben naar de max geweest en heb gescoord!

Anoniem zei

Gewoon lekker verder breien, dat helpt.

Anoniem zei

Wij vinden jouw werkstukken prachtig, nu nog de toekomstige klanten. Aan je kunstwerken kan het niet liggen.

Anoniem zei

Wat kan dat inderdaad frustrerend zijn. Ik hoop dat je kraaltjes snel binnen komen. (kun jij trouwens met een bedrijf niet bij een groothandel bestellen?)

Je donkeren breiwerk ziet er ook prachtig uit. Je zet ze ook prachtig op de foto.

Anoniem zei

Kun je me vertellen wat of wie Maxx is? Ik vermoed een winkel maar waar?
Alie

MoniqueB. zei

@ Alie: een winkel op de voorstreek, leeuwarden. In drachten zit ie ook, volgens mij.

MariecusBruyn zei

Oei, een foutje gebeurd, lijkt wel, met mijn vorige reactie.
Maar ik schreef dus: oeps, hoe lang geleden alweer dat ik hier nog eens op bezoek was. Een prachtige assepoester staat me al op te wachten, net als een mooi gemutst popje (ik denk dat ik ook nog een pop van mij van vroeger heb die onder de stylolijnen zit.) En 5000 kraaltjes... ik kan me zelfs niet voorstellen hoeveel dit er zijn! Wat een ongelooflijk werk gat dat worden.
En wat je hier hebt gemaakt, oh, wauw, hoe prachtig!
OT: hoe gaat het met je klosjes?

Unknown zei

ja ik stond ook buiten bij de bakken, niet wetende dat er binnen nog veel meer lag.... dusss