5 november 2007

New Stash

Het was hartstikke leuk op de landelijke Stitch 'n Bitch dag in Rotterdam. Ik kon meerijden met haar en zij ging ook mee. We waren er mooi op tijd. Mijn workshop begon al om kwart voor 11: japans breien. Ze begon al laat en volgens mij zat iedereen met zijn mond open van verbazing over wat we zagen. Flexibel opzetten en afkanten. Het duurde lang voordat bij mij het kwartje viel, maar nu weet ik het! En het is erg makkelijk (wat niet als je weet hoe het moet!).
Daarna metéén door naar de modeshow, half friesland deed mee en uiteindelijk ging zij er met de hoofdprijs vandoor. Welverdiend met haar eigen ontwerp. Ik was naar de SnBdag gegaan met het idee om een mooi boek te kopen. Maar tegen de tijd dat ik bij de boekenkraam was, was al het moois al weg. Dus maar wat wol gekocht.
Bij Storm op Zolder heb ik nog maar een streng BFL Lacegewicht gekocht: Sereen. En bij Finlandia 3 bollen met Drops Alpaca. Lekker zacht.
Bij een andere stand heb ik superdunne naalden gehaald, dunner dan nr 2 in ieder geval. Dan kan ik iets fijns creëren (hoop ik).
It was a nice Stitch'n Bitch day. My workshop started fairly quickly, then a fashion show which was well presented by half our local group. I wanted to buy some books but by the time I was at the spot, all goods were gone. So I bought one skein of BFL cobweb by Storm in the Attic, and 3 balls of Drops Alpaca.
My greatest buy were some very thin knitting needles.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat was het leuk, mooi, prachtig! Zucht, wat ging die dag snel voorbij. Mooie kleuren, ben zeer benieuwd naar de creaties.

Tijm zei

Wat was het leuk hé!

Anoniem zei

Mooie spullen heb je gekocht! En ik viste ook al achter het net bij de boekenstand... Maar wat was het geweldig hè...

Anoniem zei

Je hebt in ieder geval mooi garen gekocht. En bij jou kunnen we dus terecht voor Japans breien!

Anoniem zei

Jammer dat je te laat was voor de boeken. Maar zo te lezen heb je een fijne dag gehad, je hebt in ieder geval mooie garens gekocht.

Angelique den Brok zei

Leuk was het, ondanks de ANWB. En alpaca is zo lekker licht en zacht om mee te breien!

Anoniem zei

Mooie spullen gekocht!! Wat was het geweldig en ik vind het leuk je ontmoet te hebben. Op naar de volgende.

Anoniem zei

Het is alweer bijna een week geleden, maar ik zit nog steeds na te genieten! Ik ben benieuwd wat je met de alpaca gaat maken.
Lie(f)s

Mariella zei

Hallo! Het was leuk je te ontmoeten! En Alpaca is lekker spul! :-) (ben ook met 5 bolletjes thuisgekomen).