8 september 2007

Nieuwe Pinwheel

Ja, een nieuwe Pinwheel. Ik had namelijk behoorlijk de pest er in. De oude pinwheel die ik voor Bridget had gemaakt, paste eigenlijk meteen al niet. Hij zat niet lekker dus deed ze 'm niet aan. Dus maar weer uitgehaald, nieuwe eyelash gehaald, deze keer gemeleerd en weer opnieuw begonnen. Aan de uiteindes van de mouwen heb ik een stukkie gezet. En in het midden voor en na de mouw een nieuwe rand. Hij zit nu veel beter, al is ze nog steeds niet happig om hem aan te trekken, ondanks dat ze alles zelf heeft uitgekozen.
This is the new Pinwheel. The old one didn't fit from the start. New eyelash was purchased and the old pinwheel frogged. Dark rows before and after the sleeveholes. Also new cuffs at the end of the sleeves. It's a pity, she still doesn't want to wear it, eventhough she picked the colours and pattern herself.6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat mooi!

Anoniem zei

Erg mooi. Jammer is dat als je iets maakt voor je kind maar ze dragen het niet of nauwelijks. Dat is blijkbaar een risico van het vak!

Angelique den Brok zei

Je bedoelt dat dit dat ding is waar je woensdag nog halverwege opnieuw mee begonnen was?? Wow dat is snel en hij loopt mooi zo die ronde lijn.

Anoniem zei

He Angelic, dat klinkt lekker "dat ding" Ik verbaas me er ook over hoe de vorm is geworden, kon me er woensdag niet goed een voorstelling van maken. Die mouwen lijken er heel goed in terecht te zijn gekomen! En meidje, dragen deze superroze, poezelige prinsessedracht!

Anoniem zei

... ze wil het niet aan? goh het ziet er juist zo lekker uit.

odette zei

Wat jammer dat ze hem niet wil dragen, misschien als het iets kouder weer wordt. Ik had laatst ook iets voor mijn dochtertje gemaakt, vind ze achteraf de kleur niet meer mooi....inderdaad risico van het vak.