12 maart 2011

Quick message / Snel berichtje.

Alle onderzoeken zijn afgerond en we mochten naar huis met Chris. De bioptie is genomen, de mergpunctie hebben ze nog niet gedaan. Hij is met contrastvloeistof ingespoten voor de PET-scan en de CT scan is gemaakt. Ze hebben 8 buizen bloed afgenomen en nu is het tijd om alles te bekijken en een beslissing te nemen.
En is het voor ons afwachten. Gelukkig niet de 2 weken die we dachten; hopelijk krijgen we dinsdag telefoon en kunnen we horen hoe het er voor staat met Chris.
Het breiwerk ben ik begonnen toen we voor de eerste keer in de wachtkamer zaten bij de oncoloog. Tijdens al dat wachten op alle onderzoeken kon ik verder breien. Voor mij is dit een no-brainer.. Heerlijk. Het garen heb ik ongezien gekocht tijdens een Valentijns actie van DyeForWool . Het heet Flowering Innocence en is zacht en roze. Het ziet er smal uit, maar er komt een hele brede rand om heen.
All tests are done and we were allowed to take Chris home. The PET-scan is made, after they had injected him with contrast fluids, the CT scan too. The biopt is taken and also 8 viles (?) of blood. Now they want to examine it all and come to a conclusion.
For that we have to wait, we don't have to wait the 2 weeks we had anticipated, but it will probably be tuesday.
The knitting is what I've started the first day we sat in the waitingroom of the oncologist. It's a no-brainer for me.. Lovely pink yarn from DyeforWool. It's called flowering innocence, I had bought it unseen on Valentines day.
It's a bit narrow, I intend to make a very wide border /edging on it.

We willen iedereen bedanken voor het sturen van kaarten! Van de Beebs groep, van Ravelry en gewoon zomaar. Verschrikkelijk lief en dank je voor de lieven woorden.
We want to thank every one for sending us cards! From the Beebs group, from Ravelry and just because... Awefully nice of you and thank you for the comforting words.

10 opmerkingen:

CarlaM zei

Hé Monique, dappere dodo, brei je maar door alle ellende heen hoor. Zacht en roze, klinkt als het geschikte garen voor deze periode. Ik ben ook met een dergelijk hartjessteekje bezig in rozerood, mijn shawl wordt driehoekig met een hartjesrand. Ik brei met je mee...... ;-)

DutchAstrid zei

Dinsdag al, wat fijn!
Breien was voor mij ook de enige manier om rustig in een wachtkamer te kunnen verblijven. Het levert ook altijd fijne (afleidende) gesprekken op met andere wachtenden.

Lekker doorbreien, het wordt weer prachtig! en voor je het weet is het dinsdag en dan is hopelijk die ellendige onzekerheid voorbij.

Hou je taai meissie.

Dikke tuut en een stevige knuffel!

lheurebleue zei

o, wat hoop ik dat de uitslag meevalt! mooi dat je die hartjes breit terwijl jouw hart en de harten van jouw dierbaren zo angstig kloppen. heel veel sterkte!

Nelly zei

Fijn om nu thuis te kunnen zijn. Wens jullie rustige thuisdagen, veel geduld, en een goede uitslag dinsdag. En we blijven denken aan jullie allemaal!
Veel groeten,

KnutzEls zei

Brie maar lekker de sores van je af. Je concentreren op een patroon nis beter dan piekeren. Naar welk adres kan ik een kaart sturen. knutzels at hotmail punt com

Anoniem zei

Dinsdag, dat is erg snel, ik denk aan jullie. Sterkte ermee.

Lida

Balsemien zei

Lieve Monique, vandaag vertelde Nelly me over de zorgen rond je zoon en de onderzoeken.
Heel veel sterkte voor jullie allemaal maar speciaal voor Chris, ik hoop en duim voor een goede uitslag...
Hartelijke groet,
Mienke (zus van Nelly)

Annita zei

Ik duim met jullie mee. Ik wil eigenlijk ook een kaart sturen, maar ik heb geen adres!!

Jolanda zei

Ik begin met duimen (waag mij toch niet aan zo'n nobrainer).
Wat gaat het worden?

Anoniem zei

Hoi Monique,

Spannende dag straks, wil je heel veel sterkte wensen en duim voor jullie dat het mee gaat vallen!

Groetjes,
Ine