16 mei 2012

Red SilkHeb je enig idee hoe moeilijk het is om aan rode zijde te komen? En ook nog in de juiste tint en dikte... Dat viel nog niet mee..

Do you have any idea how hard it can be to get red silk?? And in the right shade and yardage?? That wasn't easy.


Toen de kleur eindelijk gekozen was, werd het BC Garn Jaipur Silk Fino. Maar het was in het echt veel donkerder dan op de foto van de site. Ik heb het rechtstreeks uit Denemarken laten komen; in NL was het niet meer te krijgen (voor zover ik kon vinden...)

When the colour was finally decided on, it was BC Garn Jaipur Silk Fino. I had it shipped   directly from Danmark, as it wasn't available in Holland anymore.
Het was makkelijker om het patroon uit te zoeken, dat had ze gauw besloten. Ze had de Kiss op mijn blog gezien en het ontwerp voor Bart & Francis. Of dat gecombineerd kon worden.. 

It was easier to find a pattern. She had seen Kiss on my blog and a design I've made for Bart & Francis. If it was possible to attach the two into one... 

Dus netjes het patroon Kiss gekocht, en Bart & Francis gemaild. Het patroon voor de rand is nog niet beschikbaar op de site van B & F maar kan wel gekocht worden als pakket op beurzen. 

So I purchased the pattern Kiss, and mailed to Bart and Francis. The pattern for the edging isn't available on their site yet, but I believe it's available as a kit on Fairs. 


Pattern: Kiss and Little Jewel Edging
Design: MoniqueB.
Yarn: BC Garn Jaipur Silk Fino H21 2 cones
Needle: 3,5 mm and 4,5 for casting on / US 4 and 7
Used: 455 m or 500 y

4 opmerkingen:

Miriam zei

Oh, die is wel heel mooi geworden zeg!

Groetjes
Miriam

lheurebleue zei

maar je hebt de zijde gevonden en er een vurige - passionele - sjaal van gebreid!

Anoniem zei

Prachtig!!!

Petra zei

Ongelovelijk, wat is deze mooi geworden en het patroon en kleur passen perfekt bij elkaar.
Heel mooi gedaan!

Groetjes Petra