5 april 2011

Breidag 2011

De breidag was een suxxes! Ik heb me letterlijk in het zweet gewerkt, zo zenuwachtig. Dat heb je als je iets voor het eerst doet en vooral erg goed wilt doen.


Mijn moeder was er ter ondersteuning voor de tentoonstelling. Ze heeft vragen beantwoord en dingen verteld. Dank je mam! Mijn camera heeft kuren en natuurlijk precies toen ik een foto wilde maken van mijn eerste tentoonstelling, was hij leeg. Nu heb ik alleen nog een paar wazige plaatjes van mijn mobiel.
Het ging me redelijk goed af, geloof ik. Ik had nog véél meer te vertellen, maar zo was het best leuk voor de eerste keer. De true-lace workshop moet nog even bijgeschaafd worden; er zaten nog wat fouten in het patroon. Ik vond het geweldig om heel veel mensen (weer) te zien. De meesten heb ik vééls te kort gesproken. Ook wil ik jullie bedanken voor de belangstelling voor Chris.

4 opmerkingen:

Herma zei

Je was geweldig in je rol als docente hoor en lees ik overal!
Dus aub ga er mee door, zodat meer mensen van die geweldige lessen van je kunnen krijgen!

Jeannette zei

Monique, het was geweldig jou over lace knitting te horen praten, en wat weet je er toch ontzettend veel vanaf.. Je hebt ons zeker geïnspireerd!, en ik hoop dat je verder gaat met workshops geven in de toekomst.
Je 'overzichts'-tentoonstelling was geweldig mooi.. Uniek!, al deze beauties bij elkaar...
Hartelijk bedankt, en héél veel succes!!

MariekeStAALSMID zei

Dat is een goede aftrap geweest, op weg naar meer van die mooie workshops!

Annita zei

Ook ik heb veel zeer positieve reacties gehad op je workshop. Ik vind het niet zo gek dat je moe bent, er gebeurt zo veel in je leven. Gewoon aan toegevn maar.