16 april 2011

Everything is going south.

I'm out for the count, as they say. Ik heb het gehad The man with the hammer has arrived. De man met de hamer kwam voorbij. It was just a little thing that drove her over the edge... that's what I heard. Ze zeiden dat het maar een klein dingetje was, en toch is ze gek geworden. Dat heb ik gehoord... I'm done. Ik ben er zat van. Knitting isn't going that well at all. Nothings working out. Breien wil niet. Het wil voor geen meter. Projects are started but there is no heart in it. Ze wil wel, maar haar hart zit er niet in. She has to take a break from it, before she's falling apart. Ze zal binnenkort toch wel een keertje moeten stoppen voor het te laat is. I thought it was all going quite well, I wondered how she did it at all. Ik dacht dat ze het nog goed volhield, maar ik vroeg me wel af hoe ze het allemaal voor elkaar kreeg.. Well, she didn't manage it. Nee, ze kon het dus niet. To bad, but it was to be expected. Jammer, maar het zat er aan te komen. So, will we be hearing from her soon? Probably not. Ben benieuwd wanneer we weer iets van haar horen. Vast niet zo snel. Let her be for a while. She'll be fine soon. Laat haar maar even. Het gaat vast snel wel weer wat beter met haar. Knitting has no priority at all, even if it is relaxing. Breien staat niet op de eerste plaats. Hoe leuk het ook is. Maybe a little bit of counseling? You know, talk to someone to let it all out. Misschien moet ze een keertje met iemand praten; je weet wel, om het allemaal op een rijtje te krijgen. Oh, I've heard you can do that on the internet these days. Oh ja, ik heb gehoord dat je dat tegenwoordig ook online kan doen. She has lots of friends. She doesn't need to feel that bad. Ze heeft toch zoveel vrienden; dan hoeft ze zich toch niet zo zielig te voelen. She still has a long way to go. I wonder if she realizes that. Ze moet nog een lange weg gaan, ik vraag me af of ze dat wel in de gaten heeft. Oh well, she's going to the hospital soon, they will talk to her there. There are people for that kind of stuff. Nou ja, ze gaat binnenkort toch weer naar het ziekenhuis, ze zullen daar wel met haar praten. Daar hebben ze de mensen ervoor. Things will work out in the end. They do, really. Uiteindelijk komt het meestal wel weer goed. Ja toch?

21 opmerkingen:

mialkotek zei

Monique, you don't know me, but as much as I can I'm with you...

nelly zei

Lieve Monique, onwijs veel sterkte. Hoop dat je iemand treft die goed en lang naar je kan luisteren! En je weer "op de rails" krijgt, met een deskundig advies! Ik denk heel vaak aan jullie.

Ev zei

Oh Monique!! My heart goes out to you. You are in a hard place right now, but you will come through. There is no shame in feeling how you do right now. My thoughts and prayers are with you; you are not alone!! Lean on your friends, that's what they're there for.

Sending virtual hugs your way.

Tien zei

heel veel sterkte.
Ik wens je een luisterend oor, met een warm hart, en stevige schouders.

Herma zei

Lieve Lieverd,

Zo begrijpelijk, dit gevoel.
Zo logisch, de rek eruit.
Zo moelijk, om dat zelf te willen zien. Laat staan te accepteren.
Altijd sterk zijn, altijd klaarstaan.
En dan zo ineens................
Alle gevoelens door elkaar. Streng zijn voor jezelf, maar ook zo bang en moe zijn. Heel sterk en vrolijk zijn, maar ook zo verdrietig en het even niet meer weten.
Menselijk, maar o zo moeilijk.
Praten helpt, met mensen die je vertrouwd en een klik mee hebt. Eventueel proffesionals.
Geef het aan, want anderen kunnen geen gedachten lezen.

Lieverd, een hele dikke knuffel van mij!!!
Je bent zo'n Kanjer!

x x x

Miriam zei

KNUFFEL!!!

Miriam

lheurebleue zei

lieve monique,
het zat er inderdaad aan te komen. er is zoveel op je afgekomen en er is nog een een lange weg te gaan. een beetje flink zijn moet, voor chris en voor de andere kinderen. maar meer dan dat niet. doseer je krachten en geef jezelf ook een plaats. voor chris en de anderen is het belangrijk dat ook jijzelf als persoon, als monique, blijft bestaan en niet enkel als Sterke MaMa. Ook als je geen berichten post besta je voor ons en blijven wij aan jou en je dierbaren denken. Sterkte!
-- Elisabeth

Siem zei

Lieve Monique,

Pas alsjeblieft goed op jezelf en wees vooral lief voor jezelf!!

Hilda zei

Ook hier vandaan een Knuffel en als het nodig is een luisterend oor.Doe rustig aan.

Hilly zei

Lieve Monique,

Zo begrijpelijk!!

Een hele dikke knuffel!!

Hilly

patricia zei

Sterkte Monique, geef het tijd, het komt wel goed

Ammerins zei

Snap het helaas helemaal... Blijven doorgaan is goed, maar als je niet op tijd met de bocht meegaat, knal je tegen de muur...
Praten praten praten... Het komt goed!

KnutzEls zei

Overhaast niets, geef het de tijd die nodig is. Leg vooral voor jezelf de lat niet te hoog. Heel veel sterkte. Liefs,

Jolanda zei

Echt wel! het komt goed. je luistert naar jouw lichaam, neem de tijd. laten anderen maar kletsen, Wat vandaag niet afkomt, is er morgen ook nog wel.

froukje zei

sterkte

hartevrouw zei

Lieverd hele dikke knuffel. Er is een tijd voor flink zijn en er is een tijd voor stil zijn en je aan je gevoel overgeven en mogen alle tranen een geul worden om door te varen.

Annita zei

Blijf praten en schrijven, en ja, uiteindelijk komt het weer goed, we leven met je mee

CarlaM zei

Ach jee Monique, het is allemaal niet makkelijk he. Soms vliegt dat je aan. Sterk blijven hoor, ook al dat nog zo moeilijk. Daar verlichten wij met z'n allen niets aan, maar weet dat we wel aan je denken.

En over breien, niet al te moeilijke dingen op dit moment hoor, brei vooral iets leuks..... ;-)

FadenStille zei

Monique,
Het is zo moeilijk te zeggen, helpt troost, helpt een luisterend oor, helpen gedanken en medeleven...
Ik ken je gevoel, angst heeeeel diep van binnen en die kun allen jij probeeren in toom te houden... en als je wilt luisteren mensen, vol begrip naar je....
Zeker...
Anett

Anoniem zei

't Is haast een logisch gevolg...
Wel erg naar voor je!
Sterkte! Neem je tijd en kies wat goed voor jou en je gezin is en laat de rest.
groet, Saskia

Evelien zei

Heel veel sterkte Monique, neem rust als dat kan. Heel veel dingen hoeven echt niet ook al denk je van wel.
groet Evelien