18 april 2007

Lente


Na een bezoekje aan haar site, met al die bloemenfoto's er op, kan ik eigenlijk niet achter blijven. Het is tenslotte mijn vak, de tuin, en ik zit dus regelmatig te klikken om mooie plaatjes te krijgen. Die kan ik vervolgens dan op mijn website zetten. Gister heb ik namelijk een boomblauwtje gezien in mijn tuin. Die kan je dan op deze site aanmelden, zodat ze een idee hebben hoe de vlinderstand is. Ik probeer dus ook veel insecten, bijen, vogels, vlinders en vooral libellen naar mijn tuin te halen. De kids zijn daar niet altijd blij mee, vooral mijn middelste is panisch voor bijen. Eerst maar eens een leuk plaatje.After a visite to her site, with all those beautiful pictures of springflowers, I couldn't stay behind. It's what I do for a living. I can put my pictures on my website.

Yesterday I was in the garden and spotted a butterfly, in our country, called: Boomblauwtje. There is a local website where you can report a spotted butterfly so they can keep an eye on the population. I try to attract as many insects, bugs, butterflies and dragonflies to my garden, eventhough my children aren't to happy about that. So let's take a look at a pretty picture.4 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtige tulp. Leuk al die bloemen op de breilogs. Ik maak me daar ook vaak schuldig aan.

Anoniem zei

Ja die beestenboel in de tuin....
Ik ben er trots op dat in onze stadstuin vanalles te vinden is van bijen, wespen, diverse vogelssoorten,vlinders,libelles, reigers, egels, padden en kikkers.
Helaas ook mijn kinderen zijn er niet zo happig op. Vooral de Libelles vinden ze vrezelijk.

Vr.gr. Tijm

Anoniem zei

Ja, heerlijk al die natuurfoto's.

Prachtige foto's, vooral die van de libelle.

Ik kan echt blij worden van een goed gelukte bloemen-foto. Vanwege het feit dat ik bloemen mooi vind en het leuk vind dat ik er een gevonden heb maar ook als ik het mooi op de foto krijg (fotograferen is één van mijn hobby's).

Je zult dan ook zeker nog vaker foto's op mijn weblog tegenkomen en ik vind het heel erg leuk dat anderen ook mooie foto's plaatsen. Ik geniet trouwens ook van de foto's van breiwerkjes of andere creatieve maaksels!

Albert | Tuinmeubelen zei

Geweldige foto's joh!! Groetjes