12 januari 2011

2011

Hallo allemaal! Hi everyone!

2011 is al ruim begonnen en dan kom ik nog een keer aan. Laten we het er op houden dat het druk was in december en dat ik nu nog aan het bijkomen ben.
2011 has already begun and here am I, late. It was plenty busy in december and I'm resting to recover, haha.

Hier een 'overzicht' van wat jullie allemaal kunnen verwachten van mij.
This is a preview of what you can expect from me this coming year.

Ik heb het niet zo vaak over mijn gezin, maar het is natuurlijk WEL belangrijk. Daar gaat veel tijd in zitten en hopelijk wordt 2011 iets beter dan 2010. De oudste gaat hopelijk slagen voor z'n VMBO, de middelste zal naar het vervolg onderwijs gaan (misschien wel Havo?) en de jongste gaat ook een stapje omhoog.
Ik hoop ook dat mijn man een baan vindt, hij is nu uitzendkracht die (te) weinig uitgezonden wordt. Hij vind Zweden erg leuk, en hopelijk mag hij er gauw heen om daar om te crossen.
I don't talk much about my family, but it's awefully important ofcourse. It takes a lot of time and I hope it will be better than 2010. The eldest is hopefully graduating from school, the middle is going to junior high, the youngest is doing fine too.
I also hope my husband get's a new job soon. He's now a temp, and he's not that often employed. Hope he get's to drive to Sweden soon, he really likes it there.


Ik hoop dat ik dit jaar wat meer kan ontwerpen. Ik vind het harstikke leuk en mijn ontwerpen tot nu toe slaan goed aan. Ik zit op de goede weg! Nog genoeg ideeën in m'n hoofd, dus je kan er bijna op wachten.
I really hope to design some more this year. It's good fun to do and my designs so far are doing quite well. I'm on the right track. Plenty idea's in my head, you can almost wait for them to pop out!
Groen. Ik houd van groen. Het wordt voor mij het jaar van de grote shawls, en de kans is groot dat het met groen gebreidt wordt. In 2010 heb ik veel garen gekocht en het meeste was groen!
Green. I love green. This will be my year of big shawls, and the odds are they will be knitted in green! In 2010 I've bought a lot of yarn, mostly green.

Ik moet natuurlijk ook nog gewoon werken. Deze winter was niet makkelijk, maar het ergste is volgens mij achter de rug. Kan niet wachten tot het lente wordt. Lekker buiten.
I still have to work ofcourse. This winter wasn't easy, but the worst has come and gone. I can't wait till spring arrives. Love the outdoors!
Breien is niet alleen mijn hobby, ook een beetje mijn werk. Ik heb niet zo veel opdrachten gehad in 2010 als in 2009, hopelijk trekt het binnenkort weer wat aan. De naalden worden wel steeds fijner. Maar... variatie mag en geeft ook weer nieuwe ideeën.
Knitting is not only my hobby, it's also a bit of work. I didn't get as much assignments in 2010 as I had in 2009, I really hope it will be better this coming year. The needles are getting thinner, but variation will bring new idea's.

Ik hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat, vooral in 2011.
I wish you all the best for 2011!

10 opmerkingen:

lilirious zei

helemaal begrijpelijk dat bijkomen... altijd leuk om de eerste week van het nieuwe jaar al op te zijn :P Ik ben heel benieuwd naar je mooie creaties 2011. Ik vind de shawls die je breidt echt ongelooflijk!!

happy new year ;) (ook al mag het na de 10e eigenlijk niet meer hihi)

Kierikki zei

O ja 2011 bijna vergeten dat het nog maar pas begonnen is. Wat knap dat je het allemaal zo op een rijtje hebt. In mijn hoofd is het nog volop vuurwerk. ;-)

Kierikki zei

O ja Happy New year!

lheurebleue zei

heel veel goede wensen voor 2011: ik hoop dat je dromen & wensen uitkomen!

Jolanda zei

May all your dreams come true!

Annita zei

Bijkomen, dat hebbenwe allemaal wel eens nodig, en .. bloggen is voor het leuk. Ik hoop voor jou en ons dat je dit jaar weer heel veel mooie shawls zult breien en dat je die dan in opdracht breit. In ieder geval kunnen wij daar dan weer van genieten.

Jeannette zei

Geweldige foto's Monique waarin je het mooi samenvat! Héél veel goeds gewenst voor dit verse jaar!

Siem zei

Ja ook voor jou en de jouwen een heel mooi jaar en dat er voor jullie beiden maar veel werk mag komen!!

Anoniem zei

Lieve Monique ik wens je een heel goed, inspirerend en vruchtdragend 2011, Marijgje

froukje zei

Wat een prachtige blog!