12 september 2008

Niet wat ik had gedacht.

Zo ver ben ik al met de Flared Lace Smoke Ring. Al over de helft. Het patroon is helemaal niet moeilijk, maar je moet wel op blijven letten. In mijn gemakzucht gaat het nogal eens mis. Het breit ontzettend snel, het is een mooi patroon en de kid-silk is lekker zacht.
This is how far I am with the Flared Lace Smoke Ring. More than half way. The pattern is pretty easy, but I'm sometimes a bit to confident about my abilities, and mess up. It's a quick knit, a beautiful pattern and the kid-silk is very soft.

Ik ben wel een beetje teleurgesteld. Ik had een cone met bruine wol/zijde besteld. Op de foto had het een mooie goudachtige glans. Toen ik echter het pakketje opende, was het bruin (licht) en ongelooflijk zacht, precies de goede dikte, maar géén gouden glans. Het was effen beige ongeveer.

I'm a bit disappointed. I ordered in a cone of beautiful soft silk/wool in mushroom. When I opened my package it was brown alright, and very soft (I could gently squeeze the cone and it bounced right back), double twisted yarn, but very beige. Not the golden brown I saw in the picture...

Left the colour I recieved, on the right the pic on the site.
I took my loss and started knitting anyway..

7 opmerkingen:

Ammerins zei

Wat spannend dat je het toch weer gaat oppakken! Het bloed kruipt... ;)
Kom je morgen nog even langswippen??

Anoniem zei

gelukkig is je breiwerk wel wat je had verwacht.
Die cone garen, jammer, een beetje het risico van kopen via internet. Jij kunt er vast toch nog wel wat moois van maken.

Anoniem zei

en heel veel succes met je nieuwe bedrijf natuurlijk.

Anoniem zei

Kleuren beoordelen op een computerscherm is altijd heel moeilijk. Jammer dat het niet goed uitgepakt heeft.
De shawl wordt prachtig!

Succes met je bedrijf.

Anoniem zei

Ik vind je kantbreiwerk geweldig, zoals de meeste kantprojecten die je breit. Jammer van de kleur, je verwacht iets en soms komt de kleur dan niet overeen.

Mariella zei

Ooooh, die smoke ring ziet eruit om de hele tijd aan je wangen te houden, zo zacht!!! Moet heerlijk zijn om daaraan te breien!

Anoniem zei

Ik vind het idd een groot kleurverschil.

De shawl (hoe kan het ook anders) is/wordt wederom prachtig!