5 oktober 2007

Weer wat nieuws

Tja, als kantbreien zo leuk is, ga je dus gewoon verder. Ik was van plan om te beginnen aan Forest Path Stole te beginnen, maar ik wil niet meteen aan een lap beginnen. Dus voorzichtig een entrelac opgezet en zelf een ontwerp gemaakt. Ik garandeer niet dat het super word, het wordt een beetje uitproberen wat er allemaal in zo'n vakje past. Ik heb het al een keer uitgehaald... Well, if Laceknitting is so much fun, you just continue. I was planning on knitting the Forest Path Stole, but I didn't want to be in over my head. So I started with Entrelac and my own design. I don't give any garantees, just a little swatching, trying to see what fits into a little square. I frogged it once already...

8 opmerkingen:

Tijm zei

Wat spannend en al zo veel belovend!

odette zei

Dat ziet er leuk uit. Dat entrelac breien vind ik zelf best wel lastig om 'mooi' te doen. En jij bedenkt zomaar zelf een patroontje.
Ik heb geen idee waar die doosjes vandaan komen, waren kale doosjes die ze eerst beschilderd hebben. Wil het wel voor je navragen als je het graag wilt weten.

Anoniem zei

Ik ben zeer benieuwd!

Anoniem zei

He Monique, dat ziet er goed uit, zo'n blaadje in een entrelac! Ik heb vorig jaar mijn entrelacsjawl uitgehaald, ik werd helemaal gaaaaar van het heen en weer breien! Ik geniet op afstand van jou entrelac avontuur mee!

Unknown zei

Oh leuk! Zit hier ook regelmatig mee te experimenteren, maar kom nooit echt verder. Ben benieuwd wat jouw pogingen gaan opleveren, dit ziet er heel mooi uit!

Anoniem zei

Het ziet er spannend uit met al die breinaaldjes. Ik ben benieuwd. Je vorige lace sjaal is ook prachtig geworden.

Angelique den Brok zei

Ik wordt al moe als ik al die naaldjes zie! Maar jou kennende en gezien de eerste foto's wordt het weer prachtig!

Anoniem zei

Wat ziet dat er leuk maar ingewikkeld uit. Ik heb nog nooit entrelac gebreid. Leuk idee van je om die blaadjes er in te breien!